Weboldal bérlés - Kiszámítható. Igényes. Olcsó. | Weboldal készítés | Honlap készítés | Webáruház készítés | Olcsó weboldal készítés Kapcsolat  |  GY.I.K.  |  Partnerek  |  ÁSZF
A weboldal bérlésről | Weboldal bérlés - Kiszámítható. Igényes. Olcsó. | Weboldal készítés | Honlap készítés | Webáruház készítés | Olcsó weboldal készítés
  Nagyszerű lehetőség egyedi, igényes és könnyen kezelhető
weboldal bérlésére.
Weboldal csomagok | Weboldal bérlés - Kiszámítható. Igényes. Olcsó. | Weboldal készítés | Honlap készítés | Webáruház készítés | Olcsó weboldal készítés
  Különböző csomagok, különböző lehetőségek.
Találja meg az Ön számára is megfelelőt!
Weboldal referenciák | Weboldal bérlés - Kiszámítható. Igényes. Olcsó. | Weboldal készítés | Honlap készítés | Webáruház készítés | Olcsó weboldal készítés
  Az igényeire szabott felületek és működés révén
minden tekintetben egyedi weboldal lesz a végeredmény.
Keresőoptimalizálás | Weboldal bérlés - Kiszámítható. Igényes. Olcsó. | Weboldal készítés | Honlap készítés | Webáruház készítés | Olcsó weboldal készítés
  Legyen megtalálható a keresőrendszerek számára,
mi segítünk ebben!
 
 
START weboldal csomagSTANDARD weboldal csomagBUSINESS weboldal csomagWEBÁRUHÁZ weboldal csomagINGATLAN weboldal csomag
A BUSINESS weboldal csomagot ajánljuk
Adminisztrációs felület
A weboldalt kiegészíti egy felhasználóbarát adminisztrációs felület, mely segítségével lehetőség nyílik a beépített modulok dinamikus elemeinek karbantartására, felügyeletére.
A weboldal az alábbi modulokat tartalmazza
E-mail továbbító űrlap
A látogató az űrlapot kitöltve könnyedén és kényelmesen veheti fel Önnel a kapcsolatot.
Galéria képeslapküldéssel
A weboldalon megjelenítheti képeit, melyekhez rövid megjegyzést is írhat. Az adminisztrációs felületen keresztül feltöltheti, módosíthatja vagy törölheti a kívánt képeket.
A képeket a látogató elküldheti ismerősének, melyhez üzenetet is fűzhet.
Galéria szavazással
A weboldalon megjelenítheti képeit, melyekhez rövid megjegyzést is írhat. Az adminisztrációs felületen keresztül feltöltheti, módosíthatja vagy törölheti a kívánt képeket.
A képekre a látogató leadhatja szavazatát így értékelheti az egyes képeket.
Hírlevél
A látogató a regisztrációhoz szükséges adatok megadása után (Név, Cégnév, Telefonszám, E-mail cím) az előre létrehozott hirdetési kategóriákból választva feliratkozhat a hírlevélre. Az adminisztrációs felületen keresztül lehetőség nyílik a feliratkozottak adatainak karbantartására, valamint egy szövegszerkesztő segítségével megírhatja és kiküldheti hírleveleit.
Szavazó
A weboldalon keresztül kérdéseket adhat fel a látogatok számára, melynek aktuális állapota megjelenítésre kerül. Az adminisztrációs felületen keresztül feltöltheti, módosíthatja vagy törölheti a kívánt szavazásokat.
Linkek
Különböző kategóriákba rendezve tudja látogatói számára elérhetővé tenni a feltöltött linkjeit.
Letöltés
Különböző kategóriákba rendezve tudja látogatói számára elérhetővé tenni dokumentumait, zenéit, videóit.
Partnerek
Külön aloldalon megjelenő modul, melyen partnereket lehet megjeleníteni. Megjelenik Partner megnevezése, feltölthető kép, beírható weboldal URL cím illetve megjegyzés is fűzhető hozzá.
Eseménynaptár
A weboldalon naptár funkció megjelenítése, mellyel az aktuálisan feltöltött naptári napokon lehet megjeleníteni az adott eseményeket, programokat.
Fórum
A weboldalon keresztül témákba rendezve lehet hozzászólásokat kezdeményezni. A Fórum használatához a látogatónak elő regisztrációra van szüksége, mely után lehet hozzászólásokat írni. Az adminisztrációs felületen keresztül felügyelheti és moderálhatja a regisztrálásokat, a témákat és a hozzászólásokat.
Tartalom szerkesztő
A weboldal szöveges és képi tartalmát Ön tudja karbantartani egy szövegszerkesztő segítségével. Így bármikor aktualizálhatja, módosíthatja weboldalának tartalmát.
Videótár
Videó fileokat (mov, mpg, mpeg, avi, wmv stb.) lehet feltölteni az Adminisztrációs felületen keresztül és ezeket megjeleníteni a weboldalon kategóriákba rendezve.
A weboldalon megjelenik a feltöltött videó és indító panel segítségével lehet a videókat indítani, leállítani, hangerőt szabályozni.
Bannerrendszer
Saját kezűleg tudja menedzselni a weboldalán kialakított helyeken hirdetéseit, banner feltöltési lehetőség (gif, swf), megjelenési szám vagy idő intervallum meghatározással. Megjelenési és átkattintási statisztika.
Meta tag szerkesztő
Szerkesztheti a weboldal aloldalainak kódjában található tagokat, melyek elősegítik a weboldal megtalálhatósági arányát a kereső rendszerek számára.
Szerkeszthető: title, keywords, description.
Kereső
Szabad szavas kereső, mely például a weboldalon megjelenő hírekben, programokban, cikkekben keres.
Online látogató
A weboldalt látogatók figyelése (online látogatók, tagok).
Kérdezz - Felelek
A látogató kérdéseket tehet fel űrlap kitöltés segítségével, melyet az Adminisztrációs felületen keresztül lehet menedzselni (válasz üzenet, megjelenítés engedélyezése/letiltása, törlés).
Kategorizált Cikkek
Megjelenítheti aktuális híreit, programjait, cikkeit bevezető megjelenéssel, melyről lehet elérni a tartalmat (szöveg és kép). Tartalmaz ajánlási és nyomtatási lehetőséget.
Kategóriákat hozhat létre, melyeken keresztül tárhatja a látogatók számára elérhetővé híreit, programjait, cikkeit.
Védett oldalak
A weboldal tartalmi részeit (aloldalakat) levédheti a látogatók elől az eléréshez elő regisztrációra van szükség, melynek következtében a regisztrált látogató már elérheti a kívánt tartalmat.
Menüszerkesztő
A weboldal szöveges és képi tartalmát Ön tudja karbantartani egy szövegszerkesztő segítségével. Így bármikor aktualizálhatja, módosíthatja weboldalának tartalmát.
Lehetősége van a menüpontok menedzselésére is így bármikor létrehozhat újakat vagy törölheti a már meglévőket.
A csomag a felsorolt modulokat tartalmazza, ezekből bármelyiket igénybe veheti és használhatja.
BUSINESS MARKETING csomag
A csomagot megrendelheti teljes körű Keresőoptimalizálással így a BUSINESS MARKETING csomagon belül nem csak a weboldala készül el, hanem az egyeztetések alkalmával tanácsainkkal, javaslatainkkal a weboldal az Ön számára fontos és releváns kulcsszavakra beállításra kerül.
Ez a belső keresőoptimalizálás, mely után a havi szintű észszerű folyamatos linképítés következik, melynek keretében ajánlásra kerül weboldala linkgyűjtő oldalakon, katalogósukba, fórumokon, blogokon, tehát nagy látogatottságú weboldalakon. Ez a folyamatos keresőoptimalizálás, mely révén tud weboldala a keresőkben adott kulcsszavakra rákeresve előkelő helyen megjelenni.
Felügyelet és karbantartás
Az elkészült weboldalon folyamatos felügyelet mellett alap esetben havonta egy alkalommal látunk el igény szerinti tartalmi karbantartást. Ez lehet az egyes aloldalak szöveges illetve képi részeinek megváltoztatása, lecserélése, aktualizálása vagy akár egy új menüpont beillesztése is (hozzávetőleg 1 A/4-es oldalnyi terjedelemben). Amennyiben az egy alkalom kevésnek bizonyul lehetősége van további karbantartást is igényelni.

Az alap egy karbantartásból kihasználatlanul maradt alkalom nem vihető át a következő hónapra!

Szolgáltatásunk igénybe vehető a havi egy alkalmi karbantartás nélkül is.

A szükséges anyagokat e-mailben vagy adathordozón juttathatja el hozzánk.
BUSINESS csomag
Felügyelet és karbantartás havi egy alkalommal
12 hónapos szerződéskötéssel 8 590 Ft / hó*
24 hónapos szerződéskötéssel 7 590 Ft / hó*
Felügyelet karbantartás nélkül
12 hónapos szerződéskötéssel 7 590 Ft / hó*
24 hónapos szerződéskötéssel 6 590 Ft / hó*
Plusz vagy alkalmi karbantartás 3 000 Ft / alkalom
BUSINESS MARKETING csomag
Felügyelet és karbantartás havi egy alkalommal
12 hónapos szerződéskötéssel 17 590 Ft / hó*
24 hónapos szerződéskötéssel 16 590 Ft / hó*
Felügyelet karbantartás nélkül
12 hónapos szerződéskötéssel 16 590 Ft / hó*
24 hónapos szerződéskötéssel 15 590 Ft / hó*
Plusz vagy alkalmi karbantartás 3 000 Ft / alkalom
A táblázatban szereplő árak az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!
* A weboldal fejlesztés megkezdésének feltétele a Szerződéskötést követően három havi felügyeleti díj egy összegben való kifizetése majd a három hónapot követően válik aktuálissá a választott intervallum szerinti fizetési lehetőség.
6 hónap egy összegű fizetés esetén plusz egy hónap, 12 hónap egy összegű fizetés esetén plusz két hónap felügyeleti díjat ajándékba adunk!
Nyelvi változatok
Amennyiben weboldalát több nyelven szeretné elkészíttetni, ennek sincs akadálya. A fenti díjtáblázatok egy nyelvű (pl. magyar) weboldalakra vonatkoznak. Minden további nyelvi változatot a felügyeleti és karbantartási díjak 30%-os felára ellenében készítünk el.
Példa:
Magyar, angol és német nyelven, felügyelettel és karbantartással 12 hónapos szerződéskötéssel kívánja a BUSINESS csomagot megrendelni. Ez esetben a havi felügyeleti és karbantartási díj az alábbiak szerint alakul:

Felügyelet és karbantartás havi egy alkalommal a magyar nyelvű változaton

8 590 Ft / hó

Felügyelet és karbantartás havi egy alkalommal az angol nyelvű változaton

2 577 Ft / hó

Felügyelet és karbantartás havi egy alkalommal a német nyelvű változaton

2 577 Ft / hó
Összesen: 13 744 Ft / hó
A táblázatban szereplő árak az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!
Az alábbi űrlap kitöltésével kérhet telefonon vagy e-mailben történő tájékoztatást szolgáltatásunkról.
Név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Tájékoztatás:*


Megjegyzés:
Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti rendelési szándékát. Elküldését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a további egyeztetésekhez.
CSOMAG ADATOK:
Sablon:* Weboldal sablon megnézem
Csomag:*
Időtartam:*
Karbantartás:*
Díjfizetés:*
Domain név:* www.
Nyelv:*


Kérjük írja le a weboldallal kapcsolatos elképzeléseit:
(például: menüszám, weboldal témája, színvilág, stb.)
MEGRENDELŐ ADATAI:
Név / Cégnév:*
Lakcím / Székhely:*
Levelezési cím:*
Személyi igazolvány szám / Adószám:*
KAPCSOLATTARTÓ ADATAI:
Név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Az alábbi előre elkészített sablonok közül van lehetőség választani, a sablonokon megjelenő modulok és azok elhelyezése szemléltetés jellegűek.
61.
Weboldal sablon megnézem
60.
Weboldal sablon megnézem
59.
Weboldal sablon megnézem
58.
Weboldal sablon megnézem
57.
Weboldal sablon megnézem
56.
Weboldal sablon megnézem
55.
Weboldal sablon megnézem
54.
Weboldal sablon megnézem
53.
Weboldal sablon megnézem
52.
Weboldal sablon megnézem
51.
Weboldal sablon megnézem
< [1] [2] [3] [4] [5] [6] >
Ízelítő referenciáink közül
Weboldal bérlés | UFÓmagazin
BUSINESS weboldal csomag
Weboldal már 6.590 Ft-tól!
Weboldal bérlés | P.L. Ladislaus - Papírfigurák
BUSINESS weboldal csomag
Weboldal már 6.590 Ft-tól!
Weboldal bérlés | PSZICHOCENTRUM
BUSINESS weboldal csomag
Weboldal már 6.590 Ft-tól!
Weboldal bérlés | Vegyiáru - Illatszer
BUSINESS weboldal csomag
Weboldal már 6.590 Ft-tól!
 
 
INFO 4 Bt. © 2003 - 2013 Weboldal bérlés - Kiszámítható. Igényes. Olcsó. | Honlap készítés | Webáruház készítés | Olcsó weboldal készítés
Business Weboldal Csomag | Business Csomag | Weboldal Bérlés | Weboldal Csomag | SEM Csomag | SEO Csomag | Olcsó Weboldal Bérlés | Weboldal Készítés